Wie is RENDO?

N.V. RENDO Holding, oftewel de RENDO groep bestaat uit een aantal dochterondernemingen waaronder het netwerkbedrijf voor Noord-Overijssel en Zuid-Drenthe. De aandeelhouders van de Holding zijn negen gemeenten in de regio: Meppel, Hoogeveen, Coevorden, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland, Staphorst, Hardenberg en Zwartewaterland. Alle dochterondernemingen hebben een eigen focus en aandachtsgebied.

NV RENDO

N.V. RENDO beheert en onderhoudt het gas- en elektriciteitsnetwerk in Noord-Overijssel en Zuid-Drenthe. De netbeheerder zorgt voor een betrouwbare aanvoer van gas en elektriciteit naar bedrijven, instellingen en particulieren in de regio.

Wilt u meer weten over N.V. RENDO, kijk dan op www.rendo.nl

NV RENDO

N-TRA

N-TRA is de dochtermaatschappij van N.V. RENDO, die samen met de negen aandeelhoudende gemeenten, woningcorporaties en andere instellingen handen en voeten geeft aan de energietransitie in de regio. N-Tra zet zich in om de energietransitie in te bedden in gebiedsontwikkeling door verschillende partijen aan elkaar te verbinden.

Wilt u meer weten over N-TRA, kijk dan op www.n-tra.nl

N-Tra

Enavi

Enavi is de dochteronderneming van N.V. RENDO, die de energievoorziening en energiemeting verzorgt bij bedrijven en organisaties die veel energie verbruiken. Voorheen deden we dat vanuit RENDO Beheer. Per 1 oktober 2017 vanuit de 100% dochter Enavi B.V. Wij zijn al jaren actief in de energiemarkt. Met onze kennis vanuit het netwerkbedrijf, weten als geen ander hoe wij u kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare energievoorziening.

Enavi

Voor bedrijven en instellingen, die net als u verzekerd willen zijn van een betrouwbare energievoorziening, leveren wij op maat middenspanningsinstallaties en meetinrichtingen. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te adviseren en voor u de beste oplossingen te realiseren.

Gebruikt u veel energie en kunt u geen moment zonder? Kies dan voor Enavi. Wij leveren u een compleet pakket aan energievoorzieningen en meetinrichtingen. Met onze producten, diensten en expertise heeft u zekerheid over uw energievoorziening en grip op uw energieverbruik en energielasten.