We helpen u graag om uw energierekening te verlagen

Als grootverbruiker heeft u hoge energielasten. Natuurlijk wilt u daarom van Enavi een gunstig tarief voor de meetdiensten. Anderzijds zijn de kosten voor de meetdienst maar een klein deel van uw totale energierekening. Enavi helpt u graag om de andere kostencomponenten te verlagen. Dat is de meerwaarde van Enavi. Scherp inkopen weegt vaak niet op tegen de besparing, die realiseren we op basis van inzicht en de juiste analyses. We helpen u graag.

Aansluitingsadvies

Aansluitingsadvies

Wilt u een nieuwe aansluiting of uw bestaande aansluiting voor gas of elektriciteit wijzigen, maar u heeft niet de technische expertise in huis om te bepalen wat u exact nodig hebt? Enavi levert u de gewenste ondersteuning.

Heeft u een voorstel van uw netbeheerder en wilt u een second opinion of wilt u het aanvraagproces voor de aansluiting uitbesteden? Wij geven een onafhankelijk aansluitingsadvies. Wij hebben de technische expertise, zijn op de hoogte van de relevante regelgeving en weten de weg bij de netbeheerders.

Capaciteitsadvies

Wilt u eveneens besparen op uw periodieke netwerkkosten? Enavi kan jaarlijks voor u de gecontracteerde capaciteit bij uw netbeheerder bij laten stellen op basis van uw verbruiksprofiel. Wij monitoren en analyseren dan uw piekvraag en dienen op basis van uw verbruiksprofiel een verzoek in bij uw netbeheerder om de gecontracteerde capaciteit bij te stellen. Zo weet u zeker dat u de juiste aansluiting heeft en niet teveel betaalt aan netwerkkosten.

We kunnen u ook adviseren hoe u uw verbruiksprofiel kunt optimaliseren door uw piekvraag te verlagen en uw verbruik zoveel mogelijk uit te vlakken. Op deze wijze kunt u uw gecontracteerde capaciteit nog verder verlagen en netwerkkosten besparen. Bovendien kan een vlakker verbruiksprofiel resulteren in een scherper tarief van uw leverancier.

Capaciteitsadvies
Besparingsadvies

Inzicht in verbruik

Wilt u onderzoeken of u energie kunt besparen? Bij ongeveer 80% van de Nederlandse bedrijven valt nog veel te winnen wat betreft energiebesparing en duurzame opwekking. Enavi geeft u inzicht in uw energieverbruik(en). Met behulp van dit inzicht kunnen de grote verbruikers bepaald worden.

Enavi geeft u een advies op maat. Kwaliteit en klantcontact staan bij ons centraal. Wij voeren met ervaren adviseurs een quickscan uit bij u op locatie. De adviseur kijkt tijdens de opname naar de mogelijkheden en noodzaak voor tussenmetingen. Met deze tusssemetingen krijgt u uitgebreid inzicht in het verbruik en eventuele besparingen.

Vraag direct een offerte aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.