Een energievoorziening die veilig en betrouwbaar zijn werk doet

Bij Enavi begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw bedrijf altijd doordraait. En dat uw energievoorziening altijd veilig en betrouwbaar zijn werk doet. Moet uw bestaande installatie worden aangepast of heeft u een nieuwe installatie nodig? Enavi is er voor u. Wij plaatsen, verhuren, beheren en onderhouden middenspanningsinstallaties, die uw bedrijf 24/7 veilig en betrouwbaar van energie voorzien. Enavi kan ook het beheer en onderhoud van uw installatie voor u verzorgen. Wij zorgen er voor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo kunt u zich volledig richten op uw core business, want met Enavi heeft u een deskundige partner voor uw energievoorziening.

Middenspanningsinstallatie

Middenspanningsinstallatie

Heeft u een nieuwe energievoorziening nodig omdat u uitbreidt, renoveert of een nieuw pand bouwt? Of alleen een transformator nodig? Enavi voert voor u het totale traject uit van ontwerp, realisatie en beheer van de installaties. Samen met u bepalen we wat u exact nodig hebt en stellen een plan op. We kunnen daarbij rekening houden met uw huisstijl en de omkasting afstemmen op uw bedrijfspand. Zo verandert een functioneel station in een fraai ontworpen bedrijfsruimte.

Inspecties

Bij techniek komt meer kijken dan het eenmalig plaatsen van de technische componenten. Uw middenspanningsinstallatie is ontworpen om in de energiebehoefte van uw bedrijf te voorzien. Maar benut u deze zo efficiënt mogelijk? Hoe zorgt u voor het meeste rendement van uw installatie? En hoe voorkomt u storingen? Enavi kan de technische ruimte beoordelen, metingen doen naar de conditie van uw installatie en met preventief onderhoud grote schade voorkomen. We kunnen tevens transportverliezen en blindvermogen in beeld brengen en verbeteringen voorstellen.

Inspecties
Installatieverantwoordelijkheid

Installatieverantwoordelijkheid

Bent u eigenaar van een elektrische installatie op middenspanningsniveau, bijvoorbeeld van een transformator of heeft u meerdere stations achter uw elektriciteitsaansluiting? Professioneel beheer en onderhoud is dan essentieel voor uw bedrijfsvoering.

Daarnaast bent u aansprakelijk indien de installatie niet goed of niet veilig functioneert.

Overige diensten

Wilt u gebruik maken van de kennis en expertise van Enavi? Wij bieden tevens de volgende diensten:

  • Onderhouden en reviseren van uw middenspanningsinstallaties
  • Ontwikkelen onderhoudsprogramma en veiligheidsplannen
  • Bepalen van en advies over de conditie van uw installatie, bijvoorbeeld door (visuele) inspecties en olieonderzoek
  • Onderzoeken van storingen en schade aan middenspanningscomponenten

Vraag direct een offerte aan voor technische diensten.

Overige diensten

Vraag direct een offerte aan

Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte.