Samen met u stellen we een plan op

Heeft u een nieuwe energievoorziening nodig omdat u uitbreidt, renoveert of een nieuw pand bouwt? Of alleen een transformator nodig? Enavi voert voor u het totale traject uit van ontwerp, realisatie en beheer van de installaties. Samen met u bepalen we wat u exact nodig hebt en stellen een plan op. We kunnen daarbij rekening houden met uw huisstijl en de omkasting afstemmen op uw bedrijfspand. Zo verandert een functioneel station in een fraai ontworpen bedrijfsruimte.

Bij Enavi heeft u de keuze tussen huur of koop van de installatie. In geval van huur betaalt u een vast bedrag per maand voor ons full service concept. Wij zorgen dan voor de realisatie, het beheer en onderhoud en de installatieverantwoordelijkheid. En natuurlijk hoeft u de investerings- en vervangingskosten voor de installatie niet te dragen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de componenten (gedeeltelijk) zelf aan te schaffen. Ook dan kan Enavi het beheer, het onderhoud en de installatieverantwoordelijkheid verzorgen. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0522 768 168.

Klik hieronder voor de brochure:
Folder Transformatoren

Transformatoren

Lees meer over onze mogelijkheden op het gebied van transformatoren.

Maak kennis met Enavi

Enavi is een zelfstandig onderdeel van N.V. RENDO Holding. Wij zijn al jaren actief in de energiemarkt. Met onze kennis vanuit het netwerkbedrijf, weten als geen ander hoe wij u kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare energievoorziening. Voorheen deden we dat vanuit RENDO Beheer, sinds 2017 vanuit Enavi B.V.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in als u gebeld wilt worden door één van onze consulenten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.