Gasmeter kopen?

Bent u een grootverbruiker van gas? U bent een grootverbruiker als u meer gas gebruikt dan 40m3(n)/uur. Anders dan bij kleinverbruikers, moet een grootverbruiker zelf zorgen voor de aanwezigheid van een gasmeter. Bij Enavi kunt u uw gasmeter kopen. Wij leveren gasmeters in alle maten (vanaf G40).

Wat doet een gasmeter?

Een gasmeter registreert uiterst nauwkeurig uw gasverbruik. Een gasmeter is een meetinstrument dat tussen de hoofdleiding van de netbeheerder en uw binneninstallatie wordt geplaatst. Dit met het doel om uw verbruik in kubieke meters (m2) exact te kunnen bepalen. Op basis van deze meterstanden rekent de leverancier namelijk met u af.

Waarom Enavi

Bedrijven, die een gasmeter kopen bij Enavi, zijn verzekerd van een betrouwbare meter en een deskundige partner. Uiteraard voldoen onze meters aan alle gestelde wettelijke eisen. Wij werken alleen met leveranciers van A-kwaliteit, ontwerpen uw gasmeter op maat en plaatsen de meetinrichting in overleg met u.

Als grootverbruiker moet u ook zorgen voor het uitlezen, valideren en versturen van uw verbruiksgegevens. Deze meetverantwoordelijkheid moet worden uitgevoerd door een erkend meetbedrijf. Enavi is door TenneT gecertificeerd als erkend meetbedrijf. U kunt dus uw gasmeter kopen bij Enavi en de meetverantwoordelijkheid aan ons uitbesteden. Wij lezen dan uw gasmeter uit en zorgen ervoor dat alle betrokken partijen tijdig uw meetgegevens krijgen. Voor het uitlezen, valideren en doorgeven van de meetgegevens betaalt u een aantrekkelijk periodiek tarief.

Gasmeter kopen

Voordelen van een gasmeter kopen bij Enavi

Wilt u liever een gasmeter huren? Ook dat kan bij Enavi.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het kopen van een gasmeter.