Uw partner in energievoorziening en energiemeting

Enavi verzorgt de energievoorziening en energiemeting bij bedrijven en organisaties die veel energie verbruiken.

Voor bedrijven en instellingen die net als u verzekerd willen zijn van een betrouwbare energievoorziening, leveren wij middenspanningsinstallaties en meetinrichtingen op maat. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u te adviseren om voor u de beste oplossingen te realiseren. Enavi handelt snel en vakkundig.

Gebruikt u veel energie en kunt u geen moment zonder? Kies dan voor Enavi. Wij leveren een compleet pakket aan energievoorzieningen en meetinrichtingen. Met onze producten, diensten en expertise heeft u zekerheid over uw energievoorziening en grip op uw energieverbruik en energielasten.

Enavi is een zelfstandig onderdeel van N.V. RENDO Holding. Wij zijn al jaren actief in de energiemarkt. Met onze kennis vanuit het netwerkbedrijf, weten wij als geen ander hoe wij u kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare energievoorziening. Voorheen deden we dat vanuit RENDO Beheer, per 1 oktober 2017 vanuit de 100% dochter Enavi B.V.

Team

Het team van Enavi B.V. bestaat uit vakmensen met passie voor energie. De één blinkt uit in techniek, de ander als échte data expert. Samen vormen we een klein, maar veelzijdig team dat u keer op keer de beste oplossing biedt. We werken met korte lijnen, waardoor u bij Enavi altijd rechtstreeks spreekt met de juiste persoon.

Opdrachtgevers

Wij zijn actief in alle sectoren. Bij de bakker op de hoek , grote multinationals, maar ook bij de lokale sportvereniging,  gemeenten, provincies en waterschappen. We werken graag voor en met u.

Maak kennis met Enavi

Enavi is een zelfstandig onderdeel van N.V. RENDO Holding. Wij zijn al jaren actief in de energiemarkt. Met onze kennis vanuit het netwerkbedrijf, weten als geen ander hoe wij u kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare energievoorziening. Voorheen deden we dat vanuit RENDO Beheer, sinds 2017 vanuit Enavi B.V.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in als u gebeld wilt worden door één van onze consulenten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.