Volg uw energieverbruik nauwkeurig

U gebruikt in uw bedrijf of organisatie veel elektriciteit en/of gas en de energielasten zijn voor u een belangrijke kostenpost. Daarom wilt u uw energieverbruik nauwkeurig kunnen volgen. Enavi levert verschillende producten om uw verbruiksprofiel te monitoren en om bij te sturen op uw piekverbruik. Zo kunt u tijdig bijsturen of juist het effect zien van uw energiebesparende maatregelen.

Klik hieronder voor de brochure:
Energiemonitoring

Online inzicht

Online inzicht

Wilt u inzicht in uw energieverbruik en eigen opwek? Dat kan met onze portal Energie Inzicht. Voor u een handig hulpmiddel voor kostenbewust en duurzaam energieverbruik.  Zo kunt u gericht sturen op uw energiekosten. Met deze online tool heeft u 24/7 toegang tot uw meetdata. Overzichtelijk dankzij heldere grafieken en tabellen. En makkelijk in gebruik.

Heeft u nog geen toegang tot Energie Inzicht? Neem dan contact met ons op. Heeft u al toegang, maar wilt u nóg meer inzicht in uw energieverbruik? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U heeft namelijk de keuze uit verschillende aanvullende diensten.

Het is ook mogelijk om uw meetgegevens éénmalig aan te vragen. U ontvangt dan van ons een bestand met historische meetdata.

Pulssignaal

Wilt u snel – near realtime – inzicht in uw energieverbruik, zodat u tijdig kunt bijsturen? Het kan met de pulsoplossing van Enavi. Zo voorkomt u piekbelastingen en optimaliseert u uw energielasten.

Dit is een slimme oplossing die gebruik maakt van het pulssignaal van uw bestaande meter. Per pulssignaal wordt de verbruikte hoeveelheid energie aangegeven. Wij plaatsen een pulskastje dat dit signaal monitort en kan doorgeven aan uw energiemanagementsysteem. U weet exact en bijna realtime, hoeveel energie u verbruikt. U stuurt direct bij en krijgt zo nóg meer grip op uw energieverbruik. Met Pulssignaal krijgt u bijna realtime en heel nauwkeurig inzicht in de energie die u verbruikt. Zo kunt u uw energieverbruik gericht bijsturen en flink op kosten besparen.

U kunt het pulskastje bij Enavi huren. Het maandelijks huurtarief is inclusief onze storingsservice. Voor het installeren van het pulskastje brengen we een eenmalig bedrag in rekening.

Pulssignaal
Stuursignaal Gas

Stuursignaal Gas

Wilt u meer grip houden op uw gasverbruik? Inzicht in uw gasverbruik is dan de eerste stap naar besparen op energiekosten. Met onze meet- en datadiensten krijgt u dit inzicht.

Met stuursignaal gas lezen wij uw gasverbruik ieder uur op afstand uit. Verbruikt u op een van uw locaties meer dan 1 miljoen kubieke meter per jaar, dan is stuursignaal verplicht. Het stuursignaal maakt het namelijk mogelijk sneller te reageren op de veranderingen in uw verbruiksprofiel en draagt zo bij aan een betere balans op het gasnet. Met een stuursignaal voldoet uw meetinrichting aan de Meetvoorwaarden Gas – Regionale Netbeheerders (RNB).

Verbruikt u minder dan 1 miljoen kubieke meter per jaar, dan is stuursignaal gas niet verplicht, maar kan toch voordelig zijn. Het kan namelijk voor uw gasleverancier, en daarmee voor u, inkoopvoordeel opleveren.

U kunt het stuursignaalkastje bij Enavi huren. Het maandelijks huurtarief is inclusief onze storingsservice. Voor het installeren van het stuursignaalkastje brengen we een eenmalig bedrag in rekening.

Kleinverbruikmeter

Heeft u behoefte aan inzicht in al uw aansluitingen? Niet alleen groot-, maar ook kleinverbruik? Als uw kleinverbruikaansluiting is voorzien van een slimme meter, dan kunnen wij uw verbruiksgegevens inlezen in onze applicatie, zodat u al uw energiestromen overzichtelijk in beeld heeft. Heeft u nog geen slimme meter op uw kleinverbruikaansluiting, dan kunnen wij die met voorrang aanvragen bij uw netbeheerder. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kleinverbruikmeters

Maak kennis met Enavi

Enavi is een zelfstandig onderdeel van N.V. RENDO Holding. Wij zijn al jaren actief in de energiemarkt. Met onze kennis vanuit het netwerkbedrijf, weten als geen ander hoe wij u kunnen voorzien van een veilige en betrouwbare energievoorziening. Voorheen deden we dat vanuit RENDO Beheer, sinds 2017 vanuit Enavi B.V.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in als u gebeld wilt worden door één van onze consulenten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.