Elektriciteitsmeter kopen?

Bent u een grootverbruiker van elektriciteit? U bent een grootverbruiker als u een elektriciteitsaansluiting hebt die groter is dan 3×80 Ampère. Anders dan bij kleinverbruikers, moet een grootverbruiker zelf zorgen voor de aanwezigheid van een elektriciteitsmeter. Bij Enavi kunt u uw elektriciteitsmeter kopen. Wij leveren elektriciteitsmeters in alle maten.

Wat doet een elektriciteitsmeter?

Een elektriciteitsmeter registreert uiterst nauwkeurig uw elektriciteitsverbruik. Een elektriciteitsmeter is een meetinstrument dat tussen de hoofdleiding van de netbeheerder en uw binneninstallatie wordt geplaatst. Dit met het doel om uw verbruik in kilowattuur (kWh) exact te kunnen bepalen. Op basis van deze meterstanden rekent de leverancier namelijk met u af.

Waarom Enavi

Bedrijven, die een elektriciteitsmeter kopen bij Enavi, zijn verzekerd van een betrouwbare meter en een deskundige partner. Uiteraard voldoen onze meters aan alle gestelde wettelijke eisen. Wij werken alleen met leveranciers van A-kwaliteit, ontwerpen uw elektriciteitsmeter op maat en plaatsen de meetinrichting in overleg met u.

Als grootverbruiker moet u ook zorgen voor het uitlezen, valideren en versturen van uw verbruiksgegevens. Deze meetverantwoordelijkheid moet worden uitgevoerd door een erkend meetbedrijf. Enavi is door TenneT gecertificeerd als erkend meetbedrijf. U kunt dus uw elektriciteitsmeter kopen bij Enavi en de meetverantwoordelijkheid aan ons uitbesteden. Wij lezen dan uw elektriciteitsmeter uit en zorgen ervoor dat alle betrokken partijen tijdig uw meetgegevens krijgen. Voor het uitlezen, valideren en doorgeven van de meetgegevens betaalt u een aantrekkelijk periodiek tarief.

Elektriciteitsmeter kopen

Voordelen van een elektriciteitsmeter kopen bij Enavi

Wilt u liever een elektriciteitsmeter huren? Ook dat kan bij Enavi.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het kopen van een elektriciteitsmeter.